tirsdag 1. januar 2013

Godt nytt år!


Det finnes mange ting å engste seg for. Både personlige forhold og globale omstendigheter kan føre til utrygghet og angst i livet.
Gjennom medias inngående informasjon om sykdom, ustabilt økonomisk klima i verden, terror og krig kan grobunn for frykt skapes i vårt indre menneske.
I Bibelen står uttrykket "frykt ikke" mer enn 365 ganger - altså ihvertfall en gang for hver dag i året.
Gud er vår himmelske Far og Han bryr seg om at vi er redde, enhver far vil forsøke å roe ned barnet sitt når det frykter og er redd. Gud vår Far har gjennom hele Bibelen gitt oss forsikringer om at Han vil omslutte oss med trygghet og fred.
Hvis du sliter med frykt og ufred, så les Guds ord om hvordan Gud beskytter og elsker deg - hver gang frykten banker på tanke-døren din, så hold Guds ord om beskyttelse og fred opp som et vern mot følelsene som vil ødelegge freden din.
Vi vet ikke hvordan året vi skal gå inn i ser ut og hvilke utfordringer hver enkelt av oss vil møte, men jeg vet at uansett hva som kommer, kan jeg hvile i Guds overnaturlige fred og møte smerte og vanskelige, kanskje uutholdelige situasjoner i visshet om at Gud min Far møter dem sammen med meg og Han vil styrke og hjelpe meg.
Salme 121:6-8 er noen gode ord å ha med seg inn i fremtiden - Godt nytt år!

Hilsen Lene

4 kommentarer:

loftkroken sa...

Godt nyttår :))
Endelig var du der :))
Takk for oppmuntrende ord ♥

Klem Bente

Furulunden sa...

Lenge siden jeg har sett deg her nå. Takk for verset:) Ha et velsignet år :)

Spirea sa...

Å, så godt det var med et nytt innlegg her på bloggen! Det har jeg gledet meg til og ventet på <3 Takk, dette var oppbyggende, fine ord - som gjorde godt. Jeg ønsker deg et nydelig 2013, der du får kjenne Guds velsignelse og glede i livet ditt. mange klemmer, Spirea <3

Ingvild-Christin sa...

Så flotte ord Lene :)
Fint å kunne komme til en blogg som denne og få oppmuntringer og fine ord!
Ønsker deg et velsignet godt nytt år! klem